Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Μια καλημέρα




Καλημέρα σε όλους

Ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συγκίνηση που μου δώσατε χτες ως δώρο για τα γενέθλιά μου. Οι μέρες που ζούμε είναι μέρες που εκτός από τα αρνητικά τους και παρ' όλη την απόσταση νιώθω πως θα μας φέρουν κοντά. Πείτε με ρομαντική. Είμαι. Δεν το έχω μετανιώσει. Πάντα ψάχνω να βρω κάτι φωτεινό ακόμα κι όταν όλα γύρω μοιάζουν μαύρα.
Θέλω να ξέρετε πως θα αναρτώ κάθε μέρα και κάτι μα αυτό το κάτι μην περιμένετε να είναι πάντα κάτι που θα εκτυπώνετε ή θα αναγκάζεστε να γράφετε σε χαρτί όσοι δεν έχετε εκτυπωτή. Αυτά όταν υπάρχουν θα τα αναρτώ μόνο Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. Τις υπόλοιπες μέρες θα αναρτώ άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά μας: μια κατασκευή, οδηγίες για ένα παιχνίδι, ένα διαδραστικό βιβλίο, ένα παραμύθι να το ακούσετε, ένα τραγούδι, μια πληροφορία, ένα γράμμα, έναν ενδιαφέροντα ιστότοπο.
Το θέμα δεν είναι να σας βάζω εργασίες να τις κάνουν τα παιδιά μας με φωνές. Το θέμα είναι να περνάτε κι εσείς κι αυτά κάποιες ώρες συν-δημιουργίας. Δεν θέλω να δουν όλο αυτό το εξ αποστάσεως εγχείρημα ως καταναγκαστικό έργο και θα ήθελα να με ενημερώσετε αν κάποιο από τα παιδιά σας το έχει δει έτσι για να μπορέσω να παρέμβω και να κάνω διορθωτικές κινήσεις όσο είναι καιρός γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μισήσουν το σχολείο και κάθε τι που συνδέεται με αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.
( Ξέρετε ο γραπτός λόγος σαν τον διαβάζουμε μοιάζει με φωνή που σιγοψιθυρίζει μέσα στο κεφάλι μας )

Με αγάπη και εκτίμηση
Η δασκάλα των παιδιών σας
Δέσποινα Αυγουστινάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου